Προτεινόμενα καλλυντικά

Καλλυντικά

Καλλυντική φροντίδα

Η ομάδα του Sunshine Solarium σας προτείνει καλλυντικά προϊόντα εμπιστοσύνης & υψηλής ποιότητας για τη φροντίδα και την περιποίηση του σώματος σας.

Το ομοιόμορφο κι αψεγάδιαστο μαύρισμα απαιτεί την απαραίτητη προστασία και φροντίδα του δέρματος, για να αναδείξει μοναδικά τη λάμψη και την ακτινοβολία του.

Έχουμε επιλέξει για σας brands γνωστά για τα ασφαλή και εξαιρετικής ποιότητας καλλυντικά τους και σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε!

Χαρίστε στον εαυτό σας την εμφάνιση που πάντα ονειρευόσασταν! 

www.tanincproducts.com

Για περισσότερα από 30 χρόνια η Tan Incorporated πρωτοπορεί στην παραγωγή μοναδικών formulas περιποίησης του μαυρισμένου σώματος. Προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα με πραγματική αφοσίωση στους πελάτες της.

www.swedishbeauty.com

Η Swedish Beauty επιλέγοντας μόνο υψηλής ποιότητας υλικά, σχεδιάζει και παράγει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα περιποίησης με ένα σκοπό: την προσφορά μιας μεγάλης γκάμας φροντίδας του σώματος.

www.hempz.com

Η Hempz προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων περιποίησης για το μπάνιο, το σώμα και τα μαλλιά, χρησιμοποιώντας φυσικές μεθόδους αναδόμησης και φροντίδας. Προσφέρουν μοναδική ενυδάτωση & προστασία σε σώμα και μαλλιά.

www.designerskin.com

Η Designer Skin έχει ως στόχο να προσφέρει υψηλά αποτελέσματα μέσα από πρωτοποριακά προϊόντα από τα πιο εκλεκτά υλικά και πολυτελή αρώματα. Η σειρά με τα προϊόντα μαυρίσματος προσφέρουν εξαιρετικό χρώμα & ασύγκριτη περιποίηση της επιδερμίδας.

www.devotedcreations.com

Η Devoted Creations είναι αφιερωμένη στο να προσφέρει υψηλής ποιότητας lotions μαυρίσματος, καθώς και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας για τους λάτρεις του μαυρισμένου σώματος. Στόχος η υγιής και γεμάτη ενέργεια μαυρισμένη εμφάνιση όλο το χρόνο.

www.californiatan.com

Η σειρά προϊόντων της Emerald Bay είναι ιδανική για ένα λαμπερό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα μαυρίσματος. Ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα από προϊόντα περιποίησης για τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σας.

www.californiatan.com

Η California Tan από το 1987 βρίσκεται στην αγορά προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας, ειδικά για αυτούς που αγαπούν τον ήλιο και το ομοιόμορφο μαύρισμα. Ασχέτως με το πώς αποκτήσατε το μαύρισμα σας, η California Tan διαθέτει πραγματικά πολυτελείς λύσεις φροντίδας.

www.supre.com

Η Supre Tan, μέρος της Sun Evolutions, με εμπειρία για περισσότερα από 28 χρόνια, αποτελεί μια σειρά από κορυφαία προϊόντα ασφαλούς μαυρίσματος και φροντίδας της επιδερμίδας. Ιδανικά για όλες τις ανάγκες προστασίας & φροντίδας.

www.australiangold.ag

Η Australian Gold, με εμπειρία 20 ετών, δημιουργεί υψηλής ποιότητας προϊόντα μαυρίσματος και περιποίησης της μαυρισμένης επιδερμίδας, επιλέγοντας εγγυημένα συστατικά και υλικά. Αποκτήστε τη λάμψη που σας αξίζει!

©2020 Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη